Francouzský bramborový salát

22. února 2015 v 17:05 | elle |  Saláty
Suroviny
brambory
plechovka tuňáka (včetně šťávy)
mražené zelené fazolky
rajčata
ledový salát
zelené olivy
vejce natvrdo
bílý jogurt

Postup
Ledový salát natrháme na malé kousky a dáme na talíř. Poklademe na měsíčky nakrájenými rajčaty a vejci. Fazolky povaříme doměkka a po zchladnutí přidáme na salát. Přidáme brambory, které jsme uvařili ve slupce, také nakrájené na měsíčky. Obložíme olivami a tuňákem. Šťávu z tuňáka nevyhazujeme, ale smícháme ji v misce s bílým jogurtem a pepřem. Touto zálivkou pokapeme salát.





Inspirace: Gurmet
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama