Bramboráky

1. března 2015 v 15:37 | elle |  Bezmasá jídla
Suroviny
brambory
sůl
majoránka
pepř
případně česnek
200 ml mléka
hladká mouka
olej

Postup
Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Přelijeme je vroucím mlékem a promícháme s kořením a solí. Potom zahustíme moukou podle potřeby tak, aby vzniklo řidší těsto. Na pánvi rozpálíme olej a postupně na mírném plameni pečeme bramboráky z obou stran dozlatova. Servírujeme se zeleninovým salátem, např. okurkovým, rajčatovým, zelným nebo šopským. Můžeme také servírovat s přírodním kuřecím masem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama